Eu sunt IAMANDI IOAN-MARIAN și asta este povestea mea,

InstagramFacebook

 Cum am ajuns campion la fitness doar cu antrenamente acasă 

Întodeauna mi am dorit să am un corp ca în reviste astfel încât atunci când mă uit în oglindă să îmi placă ceea ce văd. Asta nu face decât să îți crească stima de sine, să te simți mai bine în pielea ta și să transmiți celor din jur energie pozitivă.

Pentru mine bodibuilding-ul nu înseamnă doar ridicatul de greutăți, înseamnă disciplină, organizare, etica muncii, care se reflectă și în viața de zi cu zi.

Încă de mic am avut această chemare de a face sport, la fel cum unui pictor îi este destinat să picteze sau unui sculptor să sculpteze.

Am început să fac exerciții doar cu greutatea corpului, flotari, genuflexiuni, tracțiuni și alte elemente complexe pe care am ajuns să le fac cu mare ușurință(steagul, planch la paralele, front level, flotări în mâini,etc.)

Văzând că m-am dezvoltat și fiind foarte bun în acestea mi-am dat seama că sportul este pentru mine. Însă doar cu greutatea corpului nu poți construi mare lucru în materie de masă musculară. Așa că mi-am cumpărat gantere și un aparat multifuncțional pentru  a-mi crește masa musculară acasă.

Fiind la început am avut rezultate încă din prima lună, asta fără a avea un program bine stabilit și o nutriție pusă la punct, lucru care a dus la stagnare.

Am început să mă documentez despre alimentație și despre cum să fac antrenemente mai eficiente, astfel reușind să progresez în continuare chiar dacă făceam doar acasă.

Cu timpul am dobândit foarte multe cunoștințe în acest domeniu dar niciodată nu ai cum să le știi pe toate, așa că am decis să colaborez cu antrenori mai documentati și mai experimentați decât mine.(întodeauna este cineva mai bun decât tine de la care ai ce învața).Am participat la cursuri de formare și am profitat de fiecare modalitate de a învața ceva nou.

De aici progresul a fost uimitor luând decizia să particip la o competiție de culturism și fitness. Am participat la Campionatul național de culturism și fitness la categotria men s phisique seniori(acei băieți care pozează în short de plajă). Fiind junior totuși am reușit să prind finala alături de alți sportivi foarte bine pregătiți. Aici m-am clasat pe locul 6, însă pentru mine a fost o reușită fiind pe scenă cu seniorii:))

Fiind atent la detalii și urmărind cu atenție ce am făcut greșit la această competiție m-am decis să particip din nou la un alt concurs important, însă mult mai pregătit și cu temele făcute(pozare îmbunătățită, prezența scenică).

La fel ca și la prima competiție aici s-au prezntat sportivi din toată țara, foarte bine pregătiți. Stresul a fost mare deoarece de această dată mi-am dorit să evoluez și să mă clasez pe un loc mai bun ca cel precedent.

Totodată organizarea nu a fost cea mai bună neștiind când o să urcăm pe scenă.Acest lucru afectează protocolul care trebuie urmat, iar aspectul fizic se poate schimba de la ora la ora(trebuie sa stii când și ce să mănânci, când să te pompezi, etc). 

Cu toate acestea am reușit să mă clasez din nou în finală, strigandu-se locul 6, după care locul 5, locul 4 și s-a ajuns la podium iar eu încă așteptam cu sufletul la gură.

S-a strigat locul 3, emotiile cresc și am rămas încă doi. Aici am știut că visul va deveni realitate și că voi câștiga.

 Intvradevar așa s-a și întâmplat, am ieșit învingător la categoria mea! A fost un moment unic pentru că am muncit mult plecând fericit acasă cu medalia de aur.

Daca vrei si tu sa iti transformi corpul si sa iti schimbi stilul de viata nu ezita sa ne contactezi iar noi o sa te ajutam sa obtii corpul mult visat