Eu sunt GIULIA,

FacebookInstagram

POTI PREZICE VIITORUL IN FUNCTIE DE CEEA CE FACI IN PREZENT

Trebuie să existe un echilibru, nici prea slabă nu e bine, dar nici prea plinuță. E important ca noi femeile să oferim organismului ceea ce ne cere și aici nu mă refer neaparat la prajituri, ciocolata sau McDonald's.

Deși aveam mult sub greutatea normală nu am apelat la diete rapide cu rezultate peste noapte, ci am preferat să văd rezultatele în timp, sănătatea fiind cea mai importanta.

Lucrez cel puțin 8h/zi, programul este atât de încărcat încât nu-mi dau seama cum trece timpul.Cu toate acestea vreau să mă pun pe mine pe primul loc, alimentația să fie cât mai sănătoasă, hidratarea și odihna să nu lipsească, dar nici să nu neglijăm miscarea, crede-mă că minim 30 min de mișcare pe zi pot face diferența.

Ori că vrei să slăbești sau să adaugi greutate secretul este să adopți un stil de viață sănătos pentru a-ți menține rezultatele nu doar în timpul verii.

Din păcate rata persoanelor obeze în România este în creștere accelerata și asta pentru că în mod normal o persoană respectă o dietă mult prea strictă maxim 3 luni. În 3 luni se pot slăbi 20kg iar omul renunță, apoi se mai înfometează puțin să-și mențină rezultatele până trece vara după care greutatea acumulată în perioada de după depășește cu lejeritate numărul kg pe care le-a dat jos.

Cu programul meu nu vreau doar să slăbești, vreau să-ți creezi un stil de viață mult mai sănătos, să fi mulțumit cu corpul tău, dar să-ți și menții rezultatele.


Completeaza chestionarul